פוסט מס' 21. אולימפיאדת הדמים – מינכן 1972 (3). פוסט מס' 21. כל הזכויות שמורות. הועלה לאוויר ב- 31 באוגוסט 2012
הערה כללית : הבלוג נמצא ב- "אוויר" 17 ימים בלבד ועדיין בראשית התפתחותו ועיצובו.
הערה 0 : הפוסטים מתעדכנים שוב גם לאחר צאתם אור.
הערה 1 : הבלוג נמצא עדיין בראשית התפתחותו הטכנולוגית ותחילת עיצובו.
הערה 2 : הבלוג על תכולתו כפוף לזכויות יוצרים . האינטרנט איננו גוף תקשורת פרוץ . חלים עליו חוקי זכויות יוצרים. חל אם כן איסור מפורש להעתיק ולהשתמש בטקסטים ובתמונות של הבלוג הזה ו/או לאכסן אותם בכל מיני מקורות מידע באינטרנט ומחוצה לו.
הערה 3 : הבלוג איננו מופק, נכתב, ונערך למען מטרות רווח, ו/או בשביל מטרות מסחריות, ו/או לשֵם פרסום אישי.
הערה 4 : מיומנות כתיבת הבלוג נשענת ומתבססת על ניסיון אישי של קריירה בת כ- 40 שנים בתעשיית הטלוויזיה – בארץ ובעולם.
הערה 5 : מחקר, תיעוד, וכתיבת הבלוג על ידי נעשית במקביל למחקר וכתיבה של סדרה רחבת היקף בת 13 ספרים שונים (בתחום קורות הטלוויזיה – בארץ ובעולם) אך תחת Title משותף , וקרויה : "מהפכת המידע הגדולה בהיסטוריה", לרבות הטרילוגיה "אולימפיאדת הדמים – מינכן 1972". את המחקר והכתיבה התחלתי בתום אולימפיאדת סידני 2000 לאחר ההפקה הנפלאה של SOBO , והם טרם הסתיימו . לא שיערתי בשנת 2000 כי מחקר וכתיבת הסדרה המפורטת (נכתבת על מחשב) תתפרש על פני יותר מתריסר שנים ותכלול בתוכה כ- 130000 (מאה אלף) עמודים.
——————————————————————————–
פוסט מס' 21 : הועלה לאוויר ב- 31 באוגוסט 2012.
——————————————————————————–
אולימפיאדת הדמים – מינכן 1972 (3). פוסט מס' 21. כל הזכויות שמורות.
טקסט תמונה : 2003 – 2002 . אנוכי בתום 32 שנות שירות את הטלוויזיה הישראלית הציבורית – ערוץ 1 ואת רשות השידור . נטשתי בטריקת דלת . (ארכיון יואש אלרואי. כל הזכויות שמורות) .
אולימפיאדת הדמים – מינכן 1972 (3). פוסט מס' 21. כל הזכויות שמורות.
הערה : המחקר והכתיבה של הנושא "אולימפיאדת הדמים – מינכן 1972" נעשה על ידי במשך עשור בין השנים 2000 ל- 2010 .
זָכוֹר אֵת אֲשֶר עָשָה לְךָ עֲמָלֵק / ספר דברים פרק כ"ה פסוק 17.
ביום רביעי – 12 בספטמבר 2012 ב- 17.30 יתקיים ברחבת ה- י"א, רחוב ווייצמן פינת רחוב בארי בתל אביב טקס אזכרה בחוף 40 שנים ל- 11 הספורטאים הישראליים שנרצחו ע"י מחבלים במהלך המשחקים האולימפיים של מינכן 1972. הוועד האולימפי הישראלי, עיריית תל אביב, משרד התרבות והספורט, והנהגת צופי תל אביב שבט החורש מעניקים חסות לאירוע כפי שניתן לראות בהזמנה הרשמית למעמד. להלן שמות המכובדים שיהיו נוכחים במעמד הזה :
יו"ר הכנסת – ח"כ ראובן (רובי) ריבלין. שרת התרבות והספורט – ח"כ גב' לימור לבנת. חבר וועדת החינוך והתרבות והספורט של הכנסת – ח"כ זבולון אורלֵב. יו"ר הוועד האולימפי הישראלי – צבי וורשביאק. מי שהיה מנהל הכפר האולימפי באולימפיאדת הדמים של מינכן 1972 – פרופסור וולטר טרוגר. סגן ראש עיריית תל אביב – אסף זמיר.
מעניין מאוד מדוע, למה, ואיך לא מצאה הוועדה המארגנת את טקס הזיכרון להציב ברשימת המכובדים את ראש משלחת הספורטאים הישראלית לאולימפיאדת מינכן 1972 שמואל ללקין ??? לא רק בתוך רשימה אלא בראש הרשימה !
אינני דוברו של שמואל ללקין ואינני מקורבו. אני היום כאזרח פרטי שואל את השאלה הזאת בשם רבים ובכל הרצינות הראויה. כיצד ייתכן הדבר והיכן בדיוק מונח כבודם ומצפונם של קברניטי הטקס ?
סוף הפוסט מס' 21. הועלה לאוויר ב- 31 באוגוסט 2012.
הפוסטים על מינכן הם המרגשים והמעניינים מכל הפוסטים עד כה. סיפור מתח שבנוי להלכה. כתוב הרבה יתר מעניין מהכתבה בעיתון הארץ וכל הכבוד על עמדתך העקרונית בנוגע לללקין. לפי דעתי לא הזמינו אותו כיוון שחבורת הליצנים שמדברת בו לא יודעת מי זה. השכלתם דלה ׳לא רק בספורט אלה בכול׳. למה דילגו על חדר 2? אנא המשך לשבץ תמונות מארכיונך. חוויית הקריאה היא אחרת לגמרי. יואש אלרואי – אני מצדיע לך!
הביקורת על פוסטים שפורסמו באתר מעוררות עניין. ניכר שחלק מהמגיבים בקיאים בנעשה בספורט הישראלי ובעיתונות המסקרת אותו אבל, מסיבה כלשהי, בוחרים להסתתר מאחורי כנויים.